Witamy Watches2U

Używamy cookies, aby zapewnić, że damy Ci najlepszą jakość na naszej stronie internetowej. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.

Włącz Menu
Włącz wyszukiwanie
GB
GBP
GB
GBP
Kraj:
GB
Zjednoczone Królestwo

Opinie o produkcie

 1 2 3 4 5Następny
KSW1269
KATE SPADE NEW YORK Panie Park Row zegarek
Oceniony przez Stacey Woodhouse
Recenzja zamieszczona na 19 sie 2018
A fantastic watch, great size (the face is not too big) with thin, smart black straps of high quality. The detail on the face is gorgeous. I bought it as a treat and can not wait to wear it!
Delivery was impressively fast, I ordered late one aftern...Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
T2M828
TIMEX Panie two tone dress ekspander zegarek
Oceniony przez Elizabeth BRUCE (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 12 sierpie 2018)
Recenzja zamieszczona na 19 sie 2018
Attractive watch with easy to read dial. Expandable strap is comfortable. Possibly looks a bit old fashioned.Czytaj więcej
Dobry
*****
(4 / 5)
RY2469
RADLEY Panie! zegarek
Oceniony przez Elizabeth BRUCE (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 15 sierpie 2018)
Recenzja zamieszczona na 19 sie 2018
Lovely design, very comfortable strap and the face is easy to read. Gorgeous colour. A friend liked it so much that I bought one for her too.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
GST-W300G-1A2ER
CASIO Mens g-shock watch
Oceniony przez Slav (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 14 sierpie 2018)
Recenzja zamieszczona na 19 sie 2018
Fantastic watch.
Great combination of dark metalic navy blue with black.
Really easy to set up.
Fit perfect on my wrist,(16,5 cm).
Not to heavy and not to light.
You can "feel" him,when is wear.
Higly recommend to all G-SHOCK fans.
Quick deliv...Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
DW00100035
DANIEL WELLINGTON Panie Klasyczny St Mawes 36mm wzrosła złoty zegarek
Oceniony przez Ellie (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 14 sierpie 2018)
Recenzja zamieszczona na 19 sie 2018
Such a nice watch. The rose gold is quite subtle and really complements the brown strap. Very classy looking watch. Not too over the top for everyday wear but nice enough for the evening as well.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
B034
ABBOTT LYON Ladies minimale 38 obejrzyj
Oceniony przez Mary (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 15 sierpie 2018)
Recenzja zamieszczona na 19 sie 2018
Bought this watch for my grandaughter for her 21st birthday. It is quite large and very slim. It looks classy and elegant and the silver strap is just that bit different.
Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
K5V-0001G
KAHUNA Mężczyzna niebieski zegarek rzep
Oceniony przez david wright (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 13 sierpie 2018)
Recenzja zamieszczona na 18 sie 2018
not the 1st watch ive bought here and wont be the last. superb watches, great range, excellent service and above all unbeatable prices. nothing else I can add..... Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
GBA-400-1AER
CASIO Męski smartwatch g-shock
Oceniony przez lili (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 9 sierpie 2018)
Recenzja zamieszczona na 18 sie 2018
Montre pratique et facile d'utilisation, je la recommande surtout dans le cadre du travail elle est très résistante, étanche et surtout solide. Esthétiquement simple, mais correspond aux critères que je recherche, taille moyenne, couleur discrè...Czytaj więcej
Dobry
*****
(4 / 5)
EQB-501XDB-1AMER
CASIO Męski gmach smartwatch
Oceniony przez Laurent (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 8 sierpie 2018)
Recenzja zamieszczona na 18 sie 2018
Montre de qualité. Très bon rapport qualité -prixCzytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
SKW2699
SKAGEN Ladies Freja Watch
Oceniony przez chris (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 2 sierpie 2018)
Recenzja zamieszczona na 18 sie 2018
Heel mooi horloge. Precies zoals op het plaatje.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
 
 1 2 3 4 5Następny