Witamy Watches2U

Używamy cookies, aby zapewnić, że damy Ci najlepszą jakość na naszej stronie internetowej. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.

Włącz Menu
Włącz wyszukiwanie
GB
GBP
GB
GBP
Kraj:
GB
Zjednoczone Królestwo

Opinie o produkcie

 1 2 3 4 5Następny
14189JS-03M
POLICE Mężczyźni Duke srebro stal bransoletka zegarek
Oceniony przez mick (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 17 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 21 maj 2018
big solid watch ,looks cool, nice blue face ,has a good solid feel to it both the case and strap .I like the watch a lot ,perfect name for the watch too , the duke Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
RY2083
RADLEY Krem Panie prawdziwy skórzany pasek zegarek z kamieniami
Oceniony przez C.S
Recenzja zamieszczona na 21 maj 2018
Beautiful watch and excellent quick delivery. Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
BA-110FL-3AER
CASIO zielony panie baby-g lekki i żywicy niebieski zegarek combi
Oceniony przez emrosie (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 17 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 21 maj 2018
love this watch so much quick at posting i got it the next day will buy again from watches2uCzytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
G-100-2BVMUR
CASIO Mężczyźni g-shock zegarek żywicy niebieski pasek
Oceniony przez Scott (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 5 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 20 maj 2018
Great G-shock - not too large and bulky like some of them. This is my second one of this model. First one still works just wanted one a bit smarter and a little less worn after seven years worth of abuse - as shown.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
MK6027-55-309911
MICHAEL KORS Mk6027 55 Tabitha iii czarny brokat 309911 okulary
Oceniony przez Nitn (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 5 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 20 maj 2018
Bought this as a gift for my wife. The order was delivered promptly. The glasses are really good and the case very sleek.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
14385JSTR-62
POLICE Zegarek dla mężczyzn
Oceniony przez Glewis (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 6 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 20 maj 2018
Nice chunky watch and strap came quickly nice box.skull face scared the hell out of me he he.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
RY2594
RADLEY Ladies liverpool street watch
Oceniony przez Karen (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 15 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 20 maj 2018
Ordered this on Tuesday night and with me by Thursday afternoon. Looks very nice, purchased for my friends birthday and I know she'll love it. Thanks for the fantastic service! Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
RY2288
RADLEY Panie gips skórzany pasek zegarka
Oceniony przez Robert Hichens (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 8 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 20 maj 2018
Bought for my wife’s 50th birthday. As she is a great fan of Radley handbags I thought that this would make the ideal gift. And so it was. She loved the watch and loves showing it off to her friends. And I received lots of brownie points!Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
RY2370
RADLEY obejrzeć go gontem Zegarek silikonowy pasek Ladies
Oceniony przez Rachel (Potwierdzone Watches2U Kupujący, Kupione 16 maj 2018)
Recenzja zamieszczona na 20 maj 2018
Watch is very neat & sort of teal blue, not quite as grey blue as photo. Very efficient service. Watch was delivered next day free of charge! Great that you can choose with delivery service, for item to be delivered to place of choice of even to coll...Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
GW-9400-1ER
CASIO Mężczyźni premii g-shock radiowego czujnika potrójne sterowany zegarek zasilany energią słoneczną
Oceniony przez GBiker
Recenzja zamieszczona na 19 maj 2018
Très belle montre, un peu plus discrète qu’une mud master niveau taille. Fonctions vraiment pratiques pour la rando et activités extérieures.
Très bon site avec prix vraiment bien placés! Je recommande.Czytaj więcej
Wspaniały!
*****
(5 / 5)
 
 1 2 3 4 5Następny